arrow_drop_up arrow_drop_down
12 mei 2020 

Mercedes-Benz SLK: Onderhoud & Upgrades

Recent hebben wij deze kanarie gele Mercedes-Benz SLK 230 Kompressor onder handen genomen. Als eerste hebben we, zoals het hoort, groot onderhoud uitgevoerd. Zo zijn de remschijven voor en achter vervangen, maar is de auto ook voorzien van nieuw uitlaatsysteem. Met een mooi geluidje natuurlijk!

Naast het onderhoud wilde de eigenaar ook het interieur eens stevig aanpakken. Na al die jaren begon het interieur namelijk ook wat ouderdomsverschijnselen te vertonen. We zijn daarom begonnen met strippen van het complete interieur van deze Mercedes SLK.

Na het strippen hebben we eerst de volledige bekleding aangepakt. Zo hebben we de stoelen en de deurportieren opnieuw bekleed met zwart leer. Het dashboard hebben we daarentegen eerst goed gereinigd en alle oneffenheden hersteld. Waarna we alle dashboard panelen mat zwart hebben gemaakt in plaats van het kanarie geel.

Tot slot hebben we de SLK nog voorzien van een nieuw audiosysteem. We hebben een Alpine Radio met Bluetooth geïnstalleerd in combinatie met een Gladen Compo luidsprekers set voor een goede geluidsbeleving. Een hele upgrade als je weet wat er af-fabriek in zat geïnstalleerd. 😉

Reactie plaatsen

Accepteer Cookies! Thanks!