Fiat 500X: Alpine Multimedia Systeem & voor + achter Multi-View HDR camera's
11 juni 2020 

Fiat 500X: Alpine Multimedia Systeem & voor + achter Multi-View HDR camera's

Wij hebben deze ruime Fiat 500X voorzien van een mooi en super groot touchscreen bedienbaar Multimedia Systeem van Alpine. Het ingebouwde Alpine INE-F904D Multimedia Systeem, ook wel bekend onder de benaming Halo9, heeft een geïntegreerd navigatie systeem. Om er voor te zorgen dat het scherm zo mooi mogelijk in de auto past is het scherm in zowel schuinte, hoogte als afstand naar het het dashboard aan te passen. Door de afstand tussen het scherm en het dashboard lijkt het scherm ook nog eens boven het dashboard te zweven. Tevens krijgt de auto door het strakke en moderne design gelijk een nieuwere en moderne look. Ook hebben wij gelijk het originele USB-aansluitpunt vervangen voor een USB-aansluiting van Alpine!

Naast het feit dat het Alpine multimedia systeem goed pas bij het interieur van deze Fiat 500X. Is deze natuurlijk ook van alle gemakken voorzien. Zo biedt de Alpine INE-F904D maar liefst drie manieren om te navigeren: via het geïntegreerde iGo Primo NextGen navigatie met TomTom kaart, via Apple CarPlay of via Android Auto. Je moet van goede huizen komen om nu nog te verdwalen. 😋 Bij het navigeren op Apple Carplay als Android Auto wordt gebruik gemaakt van de Alpine GPS-antenne voor de meest nauwkeurige positiebepaling. Daarnaast kun je natuurlijk luisteren naar Digitale Radio (DAB+), muziek of video’s afspelen vanaf USB, een HDMi bron aansluiten of in hoge kwaliteit muziek streamen via Bluetooth. Zelfs het binnen klimaat is aan te passen. Nog een leuk extraatje… Het systeem is volledig te besturen via spraak met SiRi Eyes Free en Android Auto.

De Alpine INE-F904D is verder uit te breiden met de Alpine Multi-View camera’s. Met de camera’s kun je gemakkelijker manoeuvreren bij minder goed zicht of kleine ruimtes. Op verzoek van de klant hebben wij deze Fiat 500X voorzien van een HDR Multi-View Front & HDR Multi-View Rear Camera. De HDR camera’s hebben een hoge resolutie voor geweldige beeldkwaliteit en hoge details. Ook in omgevingen met weinig licht is de beeldkwaliteit hoog door de indrukwekkende nachtzichtmogelijkheden. De camera’s zijn professioneel ingebouwd en weggewerkt. Van buiten af zijn de camera’s dan ook nauwelijks zichtbaar en als je ze ziet, dan is het als of het origineel zo hoort. 😉

Tot slot hebben wij de HDR Multi-View Camera’s aangesloten op het Multimedia systeem. De camera’s hebben een kijkhoek van maar liefst 180 graden! Hierdoor heeft u altijd goed zicht. Daarnaast zijn de camera’s volledig te bedienen via het touchscreen scherm. Via het menu kun je zelfs keuzes maken in wat je wilt zien. Zo kun je kiezen uit vier weergaven, namelijk: achteraanzicht, panorama-view, hoekweergave of grondweergave.

Reactie plaatsen