Alfa Romeo Giulietta: Alpine Multimedia Systeem
03 juni 2020 

Alfa Romeo Giulietta: Alpine Multimedia Systeem

Deze mooie Alfa Romeo Giulietta hebben wij voorzien van een Alpine iLX-F903D Multimedia Systeem. Dit multimedia systeem van Alpine is voorzien van een zeer groot, maar liefst 9 inch, touchscreen scherm. Het scherm is van super hoge kwaliteit! Het superslanke beeldscherm lijkt eenvoudig over het bordeauxrode dashboard van deze Giulietta te zweven. Dit effect wordt nog eens versterkt door een wit LED-omgevingslicht aan de onderkant.

Het scherm is in schuinte instelbaar tussen -20 graden en +45 graden. Ook de hoogte en de afstand naar het dashboard is aan te passen. Hierdoor kan het scherm perfect worden afgestemd op de behoefte van de bestuurder… Of de bijrijder natuurlijk. Die fungeert namelijk vaak als DJ. 😜 Verder zit het scherm met stalen beugels aan de voorkant van de mediabox bevestigd om een solide display te krijgen dat niet wiebelt tijdens het rijden.

Het systeem is compatibel met Apple Carplay en Android Auto. Hierdoor kun je gebruik maken van online navigatie, Spotify, WhatsApp-berichten sturen en nog veel meer. Daarnaast kun je luisteren naar digitale radio (DAB+), muziek of video’s afspelen vanaf USB, een HDMi bron aansluiten of in hoge kwaliteit muziek streamen via Bluetooth.

Tot slot hebben wij het systeem uitgebreid met een DAB+ antenne om perfecte radio ontvangst te verkrijgen. Dus zeg maar doei tegen het gekraak! 😉

Alles is natuurlijk door ons professioneel ingebouwd en afgewerkt. Waarbij wij uiteraard ook de stuurwiel bediening hebben gekoppeld aan het Alpine systeem. Een nieuwe look met veel nieuwe mogelijkheden!

Reactie plaatsen