Jouw auto wordt door betaalbare professionals onderhouden en verbeterd!

Liefde en passie voor auto's en motorsport!

Wij combineren passie, vakmanschap en service in een moderne werkplaats!

Zijlstra Automotive in Borne is een RDW erkend universeel garagebedrijf. Geboren uit liefde en passie voor auto's. Bij ons komt deze liefde samen met kwaliteit en een moderne werkplaats. We voorzien jou van deskundig advies, gebruiken de hoogste kwaliteit producten en staan zo garant voor professionele dienstverlening. 

In de regio zijn wij uniek als onafhankelijk universeel autobedrijf en zijn wij er voor alle particulieren en bedrijven die hoge eisen stellen aan onderhoud & service voor alle automerken. Wij beschikken in onze werkplaats over maar liefst 7 werkbruggen. Daarnaast hebben wij de kennis, ervaring en de modernste apparatuur in eigen huis om je voertuig in top staat te houden en indien nodig te kunnen herstellen of repareren.

Naast onze garage diensten bieden wij kwaliteits multimedia, audio en accessoires voor jouw auto.  Bovendien kunnen wij als echte petrolheads ook onderdelen leveren voor race en circuit gebruik. Het is natuurlijk ook mogelijk jouw raceauto bij ons te laten onderhouden, tunen of jouw complete raceauto's door ons te laten bouwen voor circuitgebruik.  

We nodigen je uit bij ons op de zaak waar je vanuit onze showroom met schitterend zicht op de werkplaats inspiratie kunt opdoen of advies kunt inwinnen.

Ronald  | Eigenaar

Wij zoeken een nieuwe Werkplaats Chef

Wij zijn op zoek naar een monteur,

kom jij ons versterken?

Zijlstra Automotive Borne Video

Waar vind je ons en wat zijn onze openingstijden?

Werkplaats Showroom:

De Bieffel 15
7622 BM Borne

Openingstijden:

Maandag: 08:00 - 17:30

Dinsdag: 08:00 - 17:30

Woensdag: 08:00 - 17:30

Donderdag: 08:00 - 17:30

Vrijdag: 08:00 - 17:30

Zaterdag: 09:30 - 15:00

Zondag:  gesloten, we tanken nu zelf even bij!