Autosport Specialist in hart en nieren

Van complete raceauto bouwen tot onderdelen: Zijlstra Automotive Borne is dé autosport specialist!

Autosport service voor je raceauto!


Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor je raceauto of je wilt je raceauto door ons laten bouwen? Wij zijn je partner in crime. Vanuit onze eigen passie voor de auto- en motorsport kunnen we je adviseren en ondersteunen bij jouw project. Maar ook voor onderhoud aan je raceauto zit je bij ons goed!

Van carrosserie tot raceauto in stappen:

Vinden van de juiste basisauto

Heb je de juiste auto die als basis dient voor je project nog niet gevonden? We kunnen voor of samen met jou een goede auto selecteren! 

Leeghalen en aanpassen van de carrosserie

Een goede raceauto is licht van gewicht! Afhankelijk van de noodzakelijke aanpassingen en wensen verwijderen we de motor en het interieur, zodat we de carrosserie in de basis kunnen voorbereiden op zijn nieuwe leven als scheurijzer!

Rolkooi inbouwen!

Een rolkooi is uiteraard noodzakelijk voor veilige autosport. Daarnaast zorgt de rolkooi voor meer stijfheid in de carrosserie en dus verbeterd stuurgedrag in de bochten!

Spuiten en/of wrappen van de carrosserie

Wij kunnen je raceauto hier prima wrappen met kwaliteitsfolie in de stijl die je graag wilt, of kunnen hem uiteraard van binnen & buiten spuiten in elke gewenste kleur combinatie!

Opbouw raceauto

We bouwen je raceauto volledig naar wens op, perfectioneren het onderstel en optimaliseren het vermogen tot een ware Raceauto!

Mogelijkheden bespreken?