Service & Onderhoud

SERVICE, ONDERHOUD & REPARATIES


Als universeel garagebedrijf bieden we een compleet pakket van onderhoudswerkzaamheden aan voor alle automerken. Zo kunt u onder ander bij ons terecht voor  een APK, onderhoud, reparaties, airco service, storingsdiagnose, uitlijnen, banden, remmen, uitlaten, schadeherstel en ga zo maar even door. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in onze hypermoderne werkplaats die voorzien is van 7 werkbruggen en professionele apparatuur. Zo hebben wij alles in eigen huis om je voertuig te kunnen onderhouden en in topconditie te houden, zoals u ook van ons zou mogen verwachten. 


De basis is dat we samen bepalen welke onderhoud uitgevoerd moet worden. Afhankelijk van je auto zijn daar bepaalde intervallen voorgeschreven, of modernere auto's hebben al on board diagnose, waar je kunt zien welk onderhoud nodig is. 


Regelmatig auto-onderhoud voorkomt onnodig dure reparaties!

Als basis service bieden we je uiteraard APK aan voor jouw auto of bedrijfswagen. Bij de APK kijken we of er wordt voldaan aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. 

Mocht er een advies of afkeurpunt aan het licht komen, dan ontvang je van ons een heldere prijsopgave vooraf.

Grote beurt, kleine beurt, paar remblokken vervangen of een noodzakelijke reparatie uitvoeren? Het kan allemaal bij Zijlstra Automotive. 


Een van de basis onderhoudselementen zijn banden. Banden worden door ons geleverd en gemonteerd met moderne apparatuur en perfect gebalanceerd.


Je auto laten uitlijnen voorkomt onnodige bandenslijtage en houdt je auto veilig en comfortabel. 


Regelmatig de airco van je auto laten servicen houdt je airco in topconditie. Bovendien is het gezonder en voorkom je nare geurtjes uit de airco installatie. 

Wij hebben een Technische Ruimte waar wij beschikken over moderne en professionele apparatuur. Hierdoor kunnen wij alles aanpassen, persen, stralen, lassen of wat ook maar nodig is.

Tevens kunnen wij hier schoon werken en motorische aanpassingen (revisie) doen om uw auto in perfecte staat te brengen.