arrow_drop_up arrow_drop_down

Service & Onderhoud

Onze monteurs houden je auto in topconditie in de moderne werkplaats!

SERVICE, ONDERHOUD & REPARATIES


Bij Zijlstra Automotive in Borne voeren we service, onderhoud en reparaties uit in onze moderne werkplaats. Als universeel garagebedrijf bieden we je in eigen huis een compleet pakket van onderhoudswerkzaamheden aan voor alle automerken. De moderne werkplaats is strak en schoon ingericht, en voorzien van alle moderne apparatuur om uw auto in topconditie te houden. 


De basis is dat we samen bepalen welke onderhoud uitgevoerd moet worden. Afhankelijk van je auto zijn daar bepaalde intervallen voorgeschreven, of modernere auto's hebben al on board diagnose, waar je kunt zien welk onderhoud nodig is. 


Regelmatig auto-onderhoud voorkomt onnodig dure reparaties!

APK bij Zijlstra

Als basis service bieden we je uiteraard APK aan voor jouw auto of bedrijfswagen. Bij de APK kijken we of er wordt voldaan aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. 

Mocht er een advies of afkeurpunt aan het licht komen, dan ontvang je van ons een heldere prijsopgave vooraf.

Onderhoudsbeurten & Reparatie

Grote beurt, kleine beurt, paar remblokken vervangen of een noodzakelijke reparatie uitvoeren? Het kan allemaal bij Zijlstra Automotive. 


Banden

Een van de basis onderhoudselementen zijn banden. Banden worden door ons geleverd en gemonteerd met moderne apparatuur en perfect gebalanceerd.


Uitlijnen

Je auto laten uitlijnen voorkomt onnodige bandenslijtage en houdt je auto veilig en comfortabel. 


Airco Service & Onderhoud

Regelmatig de airco van je auto laten servicen houdt je airco in topconditie. Bovendien is het gezonder en voorkom je nare geurtjes uit de airco installatie. 

Afspraak maken?

Accepteer Cookies! Thanks!