arrow_drop_up arrow_drop_down

Service & Onderhoud

Onze monteurs houden je auto in topconditie in de moderne werkplaats!

SERVICE, ONDERHOUD & REPARATIES


Bij Zijlstra Automotive in Borne kan je in de moderne werkplaats laten uitvoeren aan auto's van alle merken. Als modern en universeel garagebedrijf bieden we je in eigen huis een compleet pakket aan alle onderhoudswerkzaamheden aan.  De werkplaats is strakm schoon en ingericht met moderne apparatuur om jouw auto in topconditie te houden. 


De basis is dat we samen bepalen welke onderhoud uitgevoerd moet worden. Afhankelijk van je auto zijn daar bepaalde intervallen voorgeschreven, of modernere auto's hebben al on board diagnose, waar je kunt zien welk onderhoud nodig is. 

APK bij Zijlstra

Als basis service bieden we je uiteraard APK keuring voor jouw auto of bedrijfwagen in eigen huis. Kom op tijd, mocht er een advies of afkeurpunt aan het licht komen, dan krijgt ontvang je van ons een heldere prijsopgave vooraf.

Banden

Een van de basis onderhoudselementen zijn banden. Banden worden door ons geleverd en gemonteerd met moderne apparatuur en perfect gebalanceerd. 


Uitlijnen

Je auto laten uitlijnen voorkomt onnodige bandenslijtage en houdt je auto veilig. 


Onderhoudsbeurten & Reparatie

Grote beurt, kleine beurt, paar remblokken vervangen of een noodzakelijke reparatie uitvoeren? Het kan allemaal bij ons. 


Airco Service

Regelmatig de airco van je auto laten servicen houdt je airco in topconditie. Bovendien is het gezonder en voorkom je nare geurtjes uit de airco installatie. 

Accepteer Cookies! Thanks!