Professionele Storingsdiagnose

De juiste diagnose door jarenlange ervaring en moderne apparatuur!

Storing? Lampje rood of oranje? 

Een oranje of rood lampje brandt in je auto? Soms is het duidelijk wat er aan de hand is. Een defect lampje betekent nog geen groot probleem.  Maar misschien weet je niet eens waar het icoontje voor staat dat opeens oplicht met een gevreesde piep. Door de enorme hoeveelheid elektronica in moderne auto's is het vaststellen van de juiste diagnose bij een storing niet langer alleen werk voor een ervaren monteur. De juiste apparatuur helpt onze monteurs bij het zoeken naar de storing. 

Voorkom erger en laat een van onze specialisten naar uw storing kijken. Soms is een storing slechts een sensor, los contact of misschien wel een doorgeknaagd kabeltje. Soms is er meer aan de hand en kan snelle actie ernstige schade aan essentiële motoronderdelen voorkomen. Negeer een storingslampje dus niet, zo voorkom je vaak hogere kosten!


Zijlstra Automotive is in Twente dé specialist in storingsdiagnose. We beschikken over moderne en professionele diagnoseapparatuur geschikt voor alle automerken. Onze ervaren monteurs kunnen zo snel en effectief een storing opzoeken en in overleg met jou verhelpen. We zijn helder over de oorzaak en kosten!