Betere gasrespons? Pedalbox van DTE-System
09 januari 2018 

Betere gasrespons? Pedalbox van DTE-System

Nieuw in ons assortiment is de Pedalbox van DTE Systems. Met de pedalbox is de gasrespons van je elektronische gaspedaal persoonlijk instelbaar, van lekker sportief tot brandstofbesparend!

De pedalbox is Plug & Play voor nagenoeg iedere auto leverbaar. 

Als je het filmpje bekeken hebt zie je dat het een simpel maar slim concept is. De doos bevat: passende stekkers, een microprocessor en bedienelement ( de keypad ). De Plug & Play aansluiting maakt montage eenvoudig. Uiteraard monteren wij dit product ook vakkundig in onze werkplaats.

Meer rijdynamiek

Standaard reageert een gaspedaal lineair, met de pedalbox zijn er 3 nieuwe standen, City, Sport en Sport – Plus. In City modus is al direct het verschil merkbaar, door de verbeterde gasrespons. Ga je voor helemaal sportief dan selecteer je Sport – Plus, het gaspedaal zal dan bij 20% indrukken al op 50% van de originele respons zitten. Alles is te selecteren op de bedienunit. Zet je de box uit, dan werkt je gaspedaal zoals origineel. Een snellere acceleratie is dus mogelijk door een snellere respons, helemaal in combinatie met vermogensoptimalisatie door chiptuning.

Gascurve DTE Pedalbox

We hebben de Pedalbox voor veel autotypes uit voorraad leverbaar! Kom langs in onze showroom in Borne. Montage is (soms direct!!) mogelijk in onze werkplaats.

Nico van Gulik
Door

Nico van Gulik

op 03 Apr 2022

Ik heb interesse in de gaspedaaltuning voor de vw

Reactie plaatsen